Turnaj talentované mládeže - Liberec 2014

16.06.2014 10:05

V sobotu 14.6. náš oddíl uspořádal tradiční turnaj. Naši svěřenci mohli ukázat co se naučili a vyzkoušet si atmosféru soutěže. Doufáme, že jejich výhry i prohry je povzbudí do lepšího nasazení v trénincích a probudí v nich větší soutěživost.  

    V soutěži družstev jsme obsadili druhé místo.

    V kategorii přípravka "C" ve váze do 22kg vybojoval Prokop Šámal třetí místo. Ve váze do 24kg získal Filip Kuchař "zlato", Kryštof Dytrych "bronz" a Vojta Šidlof obsadil čtvrté místo.

    V kategorii přípravka "B" ve váze do 25kg obsadil Antonín Šámal čtvrté místo, ve váze do 33kg získal třetí místo Jan Kuchař a na čtvrtém místě skončil Richard Šotola.

    V kategorii mladších žáků ve váze do 40kg nastoupil po doléčeném zranění kolene Václa Beran a podařilo se mu dosáhnout na stříbrnou příčku. Ve váze do 56kg nastoupil Pavel Knop. V druhém utkání se mu opět ozvalo poranění ramene, které utrpěl na mezinárodním turnaji v Lidicích. Přesto se mu podařilo vybojovat stříbrnou medaili.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem, kteří nás podporují jak finančně tak i vlastní pomocí. Děkujeme taky všem kteří nám pomohli připravit zázemí turnaje a přišli podpořit své děti.